verhuisbedrijf rotterdam logo

Verhuisdozen zijn extreem handig bij, zoals de naam al een klein beetje weggeeft, verhuizingen. Het is echter een kunst apart om de dozen goed in te richten en op een praktische wijze te labelen waardoor je veel tijd bij het uitpakken kunt besparen. We geven enkele tips om het labelen zo handig mogelijk uit te voeren!

Label elke doos

Het is van groot belang om echt elke doos te labelen en aan te geven wat er precies in zit. Denk niet dat het voldoende is als je een of enkele dozen labelt en de rest wel voor zich zal spreken: dat is niet het geval. Als je echt elke verhuisdoos labelt heb je een idee van wat er precies in zit en hoef je dozen niet open te maken om precies uit te vinden wat er in zit.

Geef aan voor welke kamer een doos bestemd is

Het is erg handig om te weten voor welke kamer een bepaalde verhuisdoos bestemd is. Op die manier kun je een doos na de verhuizing direct naar de juiste ruimte brengen in plaats van eerst uit te moeten vinden wat er precies in de doos zit en waar deze precies heen moet. Dit zal je veel tijd en werk besparen!

Stapel de dozen in de juiste volgorde op

Door dozen in de juiste volgorde in de verhuiswagen te plaatsen, kun je ze er ook weer in de goede volgorde uit halen. Hiermee bedoelen we vooral dat alles voor een kamer bij elkaar komt te staan zodat je weinig hoeft te sorteren na aankomst van de verhuiswagen.